Datum en locatie

Tweedaagse Masterclass op 26 en 27 november 2019 op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De colleges worden gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De eerste dag start de Masterclass om 09:00 uur. De Masterclass eindigt de volgende dag omstreeks 17:00 uur.

Routebeschrijving >>

Overnachting

De masterclass is inclusief overnachting in het hotel op landgoed Nyenrode.

Routebeschrijving >>

Uw investering:

€ 2.595,- per persoon (excl.btw). Dit is inclusief overnachting en catering.

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven of over de de collegereeks? Neem dan contact op met onze portfoliomanager, Samantha Doornweerd, 06 13 418 305, samanthadoornweerd@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de masterclass kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de masterclass bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.