Prof. dr. Robert Jan Blomme

MLD CMC MSIM MSc BSc Euring

Robert Jan Blomme is hoogleraar Management & Organisatie aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Centrum voor Leiderschap en Management Ontwikkeling. Zijn onderwijs omvat een breed scala van cursussen in Organizational Behavior, Organizational Dynamics, Change Management en Organisatie en Team Learning. Naast lesgeven, voert hij onderzoek uit naar organisatieontwikkeling en verandering van zowel de positivistische en constructivistische perspectieven.

Gidion Peters

Oprichter Organize Agile

Gidion Peters is oprichter van Organize Agile, een internationaal opererend advies, trainings -en coachingsbureau. Als specialist op het gebied van Agile HR en auteur van het gelijknamige boek, helpt hij grote organisaties bij het wendbaar worden van mens en bedrijf. Hij wordt daarbij gedreven door het geloof dat in iedereen een veranderaar zit, teams de motor zijn van vernieuwing en wendbare organisaties de toekomst hebben. 

Prof. dr. Ron Meyer

Ron Meyer is directeur van de Center for Strategy & Leadership, een internationale advies- en opleidingsorganisatie en hoogleraar Strategisch Leiderschap bij Tias School for Business & Society, Universiteit van Tilburg, waar hij onderzoek doet op het gebied van strategie en leiderschap, en doceert in diverse masters programma’s. Als consultant werkt hij met een aantal internationale top bedrijven aan vraagstukken zoals concernstrategie, organisatieontwikkeling, internationalisering, innovatie en leiderschapsontwikkeling. 

Allard Droste

 

Allard Droste is ondernemer en bestsellerauteur. Allards boek 'Semco in de Polder' is genomineerd als Managementboek van het Jaar 2017. Na 10 jaar te hebben gewerkt voor Stork, werd hij in 2007 eigenaar van metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Gestart met een lean management praktijk werkt Allard nu met een sterke hands-on mentaliteit om processen te vereenvoudigen. 

Jeroen Busscher

Programmamanager

Dat Jeroen Busscher een verleden heeft als kunstenaar toont zich nog altijd in zijn manier van spreken, denken en aanpak. Inmiddels is hij een gevestigde naam in managementland. Hij geldt als een autoriteit op het gebied van gedragsinterventies in organisaties. Door middel van creatieve oplossingen helpt hij managers en organisaties in transformatieprocessen. Zijn sprankelende manier van praten maakt hem een geliefd Keynote. Jeroen is tevens (gast-) docent bij diverse managementopleidingen en hogescholen. 

Marije van Dijk

HR Lead Risk

Marije van Dijk is HR Lead voor de Nederlandse en Belgische Risk organisatie van ING. Samen met de CRO’s en hun leadershipteams werkt zij op een agile wijze aan het vergroten van het vakmanschap van de ING professional, het bevorderen van engagement en het ontwikkelen van talent. Alle medewerkers van ING worden gestimuleerd om hun eigen purpose te ontdekken en deze in te zetten om de bank te helpen bij het realiseren van de gestelde ambities.

Jolien Gooiker

Expert Lead Agile coach